Dienst Regulering van het Spoorwegvervoer en van de Exploitatie v.d. Luchthaven

Contact

Dienst Regulering van het Spoorwegvervoer en van de Exploitatie van de Luchthaven Brussel-Nationaal
Kruidtuinlaan 50 bus 72
1000 BRUSSEL
Tel. 02-277 45 25
info [at] regul [dot] be

 

 

Hoe bereikt u ons?

Trein

De Finance Tower is te voet bereikbaar vanuit het station Brussel Noord en Brussel Centraal. Je wandelt 15 minuten vanuit Noord en een 20-tal minuten vanuit Centraal.

Vanuit Brussel Noord:

Verlaat het station langs de voorkant en neem de uitgang aan de linkerkant van het stationsgebouw. Volg de Vooruitgangsstraat tot op het Rogierplein. Draai links de Kruidtuinlaan op en wandel rechtdoor tot je op je rechterkant de Finance Tower ziet.

Vanuit Brussel Centraal:

Verlaat het station Brussel Centraal langs de hoofdingang. Neem de Keizerinlaan naar rechts. Volg De Berlaimontlaan en de Pachecolaan tot je aan de Kruidtuinlaan komt.

Metrolijnen 2 en 6

Vanuit Brussel Centraal:

Neem metro 1 richting Stokkel of 5 richting Hermann-Debroux. Stap over aan de halte Kunst-Wet en neem vervolgens metrolijn2 of 6, richting Simonis (Elisabeth). Stap af aan de halte Kruidtuin.

Vanuit Brussel Zuid:

Neem metro 2 of 6 richting Simonis (Elisabeth). Stap af aan de halte Kruidtuin. Bovengronds zie je recht tegenover de Kruidtuin de Finance Tower.

Vanuit Brussel Noord:

Neem de premetro richting Brussel Zuid en stap af aan Rogier. Neem metrolijn 2 of 6 tot aan halte Kruidtuin.

Tram en bus: halte Kruidtuin

Tramlijnen 92 en 94

Buslijnen MIVB: 61

Buslijnen De Lijn 270, 271, 272 en 358

Met de wagen

Neem de tunnels rond het centrum van Brussel en verlaat deze aan de Kruidtuinlaan. De Finance Tower bevindt zich vlak tegenover de Kruidtuin. Er is een betalende parking in de Pachecolaan. Je kan ook gebruikmaken van de Interparking Kruidtuin en P44, Kruidtuinlaan richting Rogier.